close
چت روم
شیرینی مشهدی
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
شیرینی مشهدی
جای تبلیغات شما
سرمایه ها
آخرین ارسالی های انجمن

درحال بارگذاری ....
عنوان پاسخ بازدید توسط
0 26 zeyyynab20
0 17 zeyyynab20
0 15 zeyyynab20
0 15 zeyyynab20
0 16 zeyyynab20
0 16 zeyyynab20
0 16 zeyyynab20
0 16 zeyyynab20
0 21 zeyyynab20
0 30 zeyyynab20
0 38 zeyyynab20
0 149 helena
0 124 helena
0 122 helena
0 122 helena
درباره ما

سایتی برای گذراندن به صرفه .قت در کنار خانواده مطالب آشپزی جوک عاشقانه عکس و........ شعار ما :به امید روز بزگ تر IN HOPES OF DAY BIGGER

در کانال بیا توفان عضو شوید
با عضویت در کانال بیا توفان از جدید ترین مطالب
بیاتوفان در تلگرام خود اگاه شوید همینطور در کانال
مطالب هایی مانند عکس و جوک و فیلم انواع اموزش ها
و...... قرار میگیرد

http://up.98love.ir/up/mamadzar/tools/sorati/1/1%20%2822%29.gifبرای عضویت با گوشی اینجا کلیک کنیدhttp://up.98love.ir/up/mamadzar/tools/sorati/1/1%20%2822%29.gif

http://up.98love.ir/up/mamadzar/tools/sorati/1/1%20%2822%29.gifبرای عضویت با کامپیوتر اینجا کلیک کنیدhttp://up.98love.ir/up/mamadzar/tools/sorati/1/1%20%2822%29.gif

پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آیا میدانید ..
کد ابزار وبلاگ
اتاق آرزو
نظر سنجی
پسری یا دختر؟


نظر سنجی
نظرتون درباره سایت بیا تو فان



نظر سنجی
تو کدام قسمت ایران هستید





خبرنامه
خبرنامه
با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

آمار سایت
  • آمار مطالب
  • کل مطالب : 205
  • کل نظرات : 47
  • آمار کاربران
  • کل کاربران : 65
  • افراد آنلاین : 1
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 257
  • بازدید دیروز : 42
  • بازدید هفتگی : 257
  • بازدید سالانه : 78,816
  • اطلاعات
  • امروز : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
  • آی پی شما : 23.20.7.34
  • مرورگر شما :
تلگرام

طرز تهیه شیرینی مشهدی
  • تعداد بازدید : 812
  • شیرینی مشهدی,درست کردن شیرینی مشهدی

     

    آماده سازی : 90 دقیقه  

    پخت : 20 دقیقه  

     

    مواد لازم :

     روغن جامد صاف 80 گرم 
     کره نرم 80 گرم 
     پودر قند 50 گرم 
     تخم مرغ ( مخلوط زرده و سفیده )  30 گرم
    وانیل 1/2  قاشق چایخوری
    عسل 30 گرم
    شیر 3 قاشق غذا خوری
    آرد گندم 300  گرم

     

    * آرد گندم ( از آرد نان سنگک هم میشه استفاده کرد که در اون صورت شیرینی تیره تر و خوش طعم میشه در غیر اینصورت استفاده از آرد سفید بلامانع می باشد ) .

     

    مواد لازم برای تزیین شیرینی مشهدی:

     عسل یا ژله مغزی بی رنگ یک چهارم پیمانه 
     پودر پسته خلال پسته و بادام پودر نارگیل و کنجد  به میزان لازم 
    مارمالاد یا ژله مغزی  یک دوم پیمانه 
    شکلات شیری و سفید ذوب شده   برای تزیین

     

    * ( استفاده از مارمالاد ، شیرینی را نرمتر میکند ولی ماندگاری شیرینی با ژله مغزی بیشتر خواهد شد ) .

     

    طرز تهیه :

    روغن و کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده دوباره قدری هم بزنید . عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید. آرد را افزوده و با کمک قاشق چوبی مواد را با هم ترکیب کنید ( فقط و فقط درحدی که آرد جذب مواد شود ) خمیر نیاز به ورز دادن ندارد و مخلوط کردن زیاد باعث میشود خمیر به روغن بیفتد.

     

    خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان ،خمیر را از یخچال خارج کرده و مابین دو قطعه نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر پهن وصاف کنید و با قالب دلخواه برش بزنید. تعداد شیرینی ها حتما زوج در نظر بگیرید. میتوانید نیمی از شیرینی ها رو حفره دار درست کنید.

     

    توجه کنید که حتما شیرینی های حفره دار را جداگانه در سینی فر قرار داده و شیرینی های بدون حفره را در سینی دیگری بپزید زیرا زمان پخت شیرینی های حفره دار سریع تر میباشد.

     

    سینی ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (اگر از فر برقی استفاده میکنید و همزمان 2 یا 3 سینی در فر قرار میدهید. از حرارت 150 درجه سانتی گراد و فقط از فن استفاده کنید) به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که شیرینی ها کمی طلایی شوند قرار دهید.

     

    بعد از خنک شدن شیرینی ها ، با کمک قلم مو مقداری عسل یا ژله مغزی بی رنگ را که گرم کرده اید تا روان شود، روی شیرینی های حفره دار مالیده و با پودر پسته و ... تزیین کنید.

     

    شیرینی های ساده را در سینی کنار هم بچینید بطوری که قسمت روی شیرینی در زیر قرار بگیرد باکمک قیف مقداری مارمالاد یا ژله مغزی رنگی روی هر کدام از شیرینی ها ریخته و شیرینی حفره دار تزیین شده را روی قسمت زیری قرار دهید تا شیرینی ها جفت شوند. میتوان مقداری از شیرینی های مشهدی را بجای تزیین با مغزها با شکلات ذوب شده تزیین کرد.

     

    مواد لازم برای مارمالاد سیب برای وسط شیرینی مشهدی:

    سیب  3 کیلو 
    شکر  1/5 کیلو 
     وانیل  1 قاشق چای خوری
     ژلاتین  3 ورق
    آبلیمو نصف استکان

     

    طرز تهیه مارمالاد سیب برای وسط شیرینی مشهدی:

    سیب رو پوست میکنیم هسته ها رو هم در میاریم. با 3/4 لیوان آب میزاریم بپزه بعد از صافی ردش میکنیم و شکر رو میریزیم بعد تو ظرف لعابی میزاریم رو حرارت گاهی هم میزنیم تا بجوش بیاد و کاملا سفت بشه بعد ژلاتین و آبلیمو رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم.

     

    بعد از سرد شدن باید کاملا غلیظ و بدون آب باشه.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی

    Up Page
    
    نجوم | آپلود
    کبوتران زمینی | گالری عکس
    بازی آنلاین | قیمت طلا
    کد پرش به بالای صفحه وب
    برای عضویت در چنل بیا توفان در تلگرام همین الان اقدام کنید !

    آموزش کدنویسی